Nápady na modernizáciu kúpeľne

S blížiacim sa chladnejším počasím a sviatkami možno premýšľate nad tým ako vylepšiť svoj domov. Sviatky sú obdobím, kedy máme viac času na zváženie rôznych domácich projektov, keďže mnohé vonkajšie práce nie je možné vykonávať počas chladných mesiacov.
Práve renovácia kúpeľne je jedným z projektov, ktoré môžu zanechať dobrý dojem vo vašich známych a priateľoch, ktorí vás navštívia počas sviatkov.

Či už plánujete drobné vylepšenie alebo kompletnú renováciu, máme pre vás niekoľko tipov, ktoré dodajú vašej kúpeľni nový nádych. A pri správnom plánovaní stihnete všetko ešte pred zimnými sviatkami!

Modernizácia kúpeľne

Jednoduchá výmena opotrebovaných batérií alebo vás láka komplexnejšia premena kúpeľne? Výraznejšou premenou kúpeľne môže byť napríklad výmena umývadla či sprchového kúta, ako aj výmena starých vodoinštalácií a odpadov alebo inštaláciu nových elektroinštalácii pre osvetlenie.
Tieto typy projektov vyžadujú viac času a plánovania, ale môžu mať veľmi pozitívny dopad na celkový vzhľad a funkčnosť vašej kúpeľne. Bez ohľadu na rozsah práce je dôležité začať plánovanie renovácie v dostatočnom predstihu.

undefined

Rýchla renovácia kúpeľne

Ak hľadáte rýchle a efektívne spôsoby, ako vylepšiť svoju kúpeľňu pred sviatkami, môžete sa rozhodnúť pre menšie úpravy. Vymeňte staré uteráky za nové, pridajte elegantné držiaky na uteráky, pridajte stojan na toaletné potreby.
Vedeli ste napríklad, že výmena žiarovky dokáže výrazne zlepšiť vzhľad vašej kúpeľne?

Renovácia kúpeľne

Cena pri renovácii kúpeľne sa môže pohybovať od niekoľkých desiatok eur za jednoduché doplnky až po významné zmeny a prerábky, akou je napríklad výmena bytového jadra. Kompletná prerábka kúpeľne, ktorá spĺňa moderné bezpečnostné štandardy vás môže vyjsť aj na 7000 Eur.

Zamerajte sa na kvalitné materiály a služby. Dôvody sú mnohé: trvanlivosť, funkčnosť, estetika, bezpečnosť a úspora času a peňazí. Ak ste odvážnejší, možno vás zaujmú aj inteligentné riešenia, ktoré je možné inštalovať aj v kúpeľni.
Kvalitné materiály a práca zabezpečia, že vám kúpeľňa bude slúžiť mnoho rokov bez potreby častých opráv. Plne funkčné vybavenie si zachová svoj estetický vzhľad aj po dlhodobom používaní. Kvalitné vodoinštalácie a rozvody elektriny zvyšujú bezpečnosť a znižujú riziko nebezpečenstva alebo iných problémov.
Pri výbere vhodných komponentov môžete prispieť k ekologickej ohľaduplnosti. Okrem toho investíciou do kvalitných materiálov a služieb zvyšujete hodnotu vašej nehnuteľnosti.

Celkovo platí, že kvalitné materiály a služby sú investíciou, ktorá vám ušetrí čas a peniaze, zabezpečí trvanlivú, funkčnú a estetickú kúpeľňu a prispeje k ochrane životného prostredia.

undefined

Dizajn kúpeľne

Pri výbere kúpeľňového dizajnu je dôležité zohľadniť nielen estetiku, ale aj funkčnosť, pretože kúpeľňa je jednou z najdôležitejších miestností vo vašom dome. Moderné kúpeľne s čistými líniami a minimalistickým dizajnom dokonale kombinujú krásu a praktické riešenia pre úložný priestor. Skvelé úložné priestory pomáhajú udržať vašu kúpeľňu upratanú a organizovanú, čím sa zvýši komfort pre vás aj vašich hostí.

Pripravte sa na renováciu

Kľúčovým krokom na ceste k novému vzhľadu vašej kúpeľne je príprava. Okrem získania prípadných povolení na stavebné zmeny, je dôležité starostlivo plánovať rozpočet. Predsa len, renovácie môžu priniesť nečakané výdavky. Rozmyslite si, aké materiály a služby budete potrebovať a porovnajte ceny.

Prostredníctvom cenovej kalkulácie Renova Install vám zdarma vypočítame náklady na renováciu alebo stavbu. Nezabudnite, že dobre pripravení môžete predísť mnohým problémom a nepríjemným prekvapeniam počas renovácie.

Tím odborníkov

Lukáš Frčo

GENERÁLNY RIADITEĽ

+421 950 760 482

obchod@renovainstall.eu

Erik Kubizna

CENOVÉ PONUKY RODINNÉ DOMY

+421 940 993 093

dopyt@renovainstall.eu

Ľubomíra Bielaková

PLÁNOVANIE / DOTÁCIE

+421 948 759 508

office@renovainstall.eu

Michal Dubovec

CENOVÉ PONUKY DEVELOPÉRSKE PROJEKTY

+421 948 760 481

michal.dubovec@renovainstall.eu

Marek Chovančák

HLAVNÝ SERVISNÝ TECHNIK

+421 948 760 482

office@renovainstall.eu

Napíšte nám správu

Design by Tricks︱Development by LoopLabs